Nekynuté těsto na pizzu

Nekynuté těsto na pizzu,recept
wutu
do 15. min.
2
těsta
nízká
italská

Suroviny

300 g
kypřící prášek
1 čaj.lž.
0,5 čaj.lž.
2 pol.lž.
vejce
2 ks.
100 ml
Postup: 

Mouku smícháme s práškem do pečiva, solí a olejem. Přidáme vejce, mléko a vypracujeme hladké těsto. Pokud je těsto příliž tuhé, přidáme mléko.
Pizzu dáme do tukem vymazané formy nebo na plech.  Pečeme ve středně vyhřáté troubě dokud okraje nezhnědnou.

Poznámka k receptu: 

Nekynuté těsto na pizzu vystačí na cca jednu pizzu o průměru 30 cm nebo jeden plech.

Recepty na červenou omáčku: Tradiční italská omáčka na pizzu nebo Červená omáčka na pizzu

Líbilo se? Sdílejte recept Nekynuté těsto na pizzu s ostatními.
Další recepty v této kategorii

Komentáře

Vynikající, opravdu. Na klasický nízký plech stačí přidat navíc půlku všech ingrediencí a výsledek - fantazie. Opravdu doporučuji.

dal jsem jednou tolik a bylo na dva plechy. Všem doporučuju,žádný čekání na kynutí a křupavoučký ňam.

doporučuji,je to opravdu rychlé a vejde se na velký plech.Stačí to jen dobře rozválet.

joo, kdyby to tak šlo aspon válet: )))

Jako začátečník, bych ocenila kdyby tu bylo jak to těsto má vypadat a jakou by mělo mít konzistenci :) Trochu jsem s tím zápasila, lepilo se to , ale trochu mouky na víc a bylo to v pohodě, dělala jsem ho z poloviční dávky, na jednu pizzu stačí. Výsledek je vynikající :)

Výborný :-) Z poloviční dávky jsem vyválela jeden plech a fakt mňamka

Dobrý den,
zkoušela jsem ho poprvé, ale při množství, které je uvedeno bylo těsto strašně řídké a táhlo se, natož aby šlo vůbec vyválet. Musela jsem přidat dost mouky,ale i tak bylo lepkavé. Kde by mohla být chyba?

Díky za radu.

já to měla stejný, tekutý a lepkavý, možná proto se mi to nedopeklo:) taky nevím kde je chyba:(

Nepíšete na kolik se to peče, tak jsem to dala na 180 a těsto mám zevnitř ještě syrový a všechno na pizze je skoro spálený:( bud špatný těsto nebo nevím:(

Vždycky záleží na mouce, velikosti vajíček atd. Těsto nikdy nedělám úplně tuhý, ale jasný, že se musí jít udělat "bochánek". Doporučuji mít dobře posypanou pracovní desku a sypat si i ruce.
Peču v elektrický na max.- když je někde kypřící prášek nebo droždí, vždy musí být trouba dostatečně rozehřátá. První pizza se peče déle, ale zhruba tak 10 min. Sledujte okraje, až začnou mít barvu, můžete pizzu něčím nadzvednout a podívat se jak vypadá dole.

podle daného receptu naprostý nesmysl nutno dotat více mouky.zatim čekáme na výsledek:)

ubral bych mleka a vajec o polovinu :) no uvidime , zatim se mi to lepi jako prase... Tak jsem pridal asi 300g mouky a povedlo se mi vypracovat vynikajici testo, opravdu chutne, tak uvidime jde to do trouby.....

To je tragédie, zadám nekynuté PIZZA těsto a nacházím recepty na všelijaké kynuté buchty... v pizza těstě kypřící prášek a vejce???... jako že nabobtnání těsta práškem do pečiva neznamená nakynutí těsta? .... nazávěr tip chutný Vídeňský řízek, lze připravit místo z telecího taky z kuřecího!

Výborné! Pizzu jsem dělala poprvé, navíc nemám žádné zkušenosti s vařením, upeču tak nanejvýš bábovku, ale těsto se povedlo. Musela jsem ale přidat více mouky, protože se trošičku lepilo. Po přidání mouky šlo i hezky vyválet a chutnalo dobře. Dala jsem ho na jeden plech a tak trvalo asi 20-25 minut, než jsem ho upekla. Příště si ho vyválím tenčí a přidám o trošičku více soli (asi jsem měla trošku nepoměr mezi moukou a solí, přidala jsem mouku, ale sůl už ne) každopádně si pizzu všichni chválili a tak všem vřele doporučuji. :)

No už jsem jedla lepší, podle tohoto poměru ingrediencí těsto doslova teče a patlá se. Dělala jsem poprvé a naposledy, na druhou stranu chápu, že každý máme jiné chutě a co nechutná mě, na tom si ostatní mohou pošmáknout........

pizza je výborná,trochu se to lepilo trochu mouky a 10 minut v chladnu stačilo.Těsto je výborné.moc děkuji za recept

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Fill in the blank