Bulharský bramborový salát s cibulí

Bulharský bramborový salát s cibulí,recept
Vegetus

Suroviny

140 g
10 g
10 ml
Ocet
5 ml
5 g
Postup: 

Brambory umyjeme a vaříme ve slupce. Po uvaření je ještě teplé loupeme a studené krájíme na kousky. Cibuli nakrájíme na plátky, které obalíme v soli. Vypláchneme je vodě, ocedíme a zamícháme s nakrájenými brambory. Petržel umyjeme a nakrájíme nadrobno. Vše dochutíme solí, polijeme octem a olejem. Lehce promícháme, zformujeme na talíř a necháme asi hodinu uležet. Podáváme ozdobené zbytkem nakrájené petržele a plátkem citrónu.

Líbilo se? Sdílejte recept Bulharský bramborový salát s cibulí s ostatními.

Komentáře

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Fill in the blank